Telefon
E-mail

Rólunk

Kik vagyunk?

Az oldalt a dr. Németh Ádám Ügyvédi Iroda lelkes csapata tartja fenn. Az Iroda 2018. január 1-jén alapult, alapítója dr. Németh Ádám infokommunikációs szakjogász, aki közel 10 éves szakmai tapasztattal rendelkezik az infokommunikáció területén.

Az ügyvédi iroda kifejezetten informatikai jogra szakosodott, a klasszikus sport adatvédelmi kérdéseivel sokat foglalkozik, és tagja a Magyar E-Sport Szövetségnek (HUNESZ), behatóan foglalkozik a hagyományos és az e-sport jogi kérdéseivel is.

Az ügyvédi Iroda munkavállalói: dr. Háda Bence, valamint dr. Porkoláb Péter, akik 2019. január 1-től dolgoznak az irodában.

 

Kicsit bővebben a csapatról!

Dr. Németh Ádám alapító ügyvéd a Pécsi Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Karán szerzett jogi egyetemi végzettséget, ezt követően Infokommunikációs szakjogász képzettséget, 2010 óta foglalkozik informatikai joggal.

Pályája elején a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság pécsi hatósági irodájában és budapesti központjában dolgozott több évet.

Ügyvédként 2016 áprilisa óta dolgozik, 2015 márciusától a Nemzeti Hírközlési-és Informatikai Tanács (NHIT) adatvédelmi ügyekben felelős szakértője.

A HUNESZ fegyelmi bizottságának elnöke, valamint a Milton Friedman Magánegyetemen informatikai biztonsági jogot oktat.

Dr. Háda Bence és dr. Porkoláb Péter 2018-ban szereztek jogi egyetemi végzettséget, ezt követően helyezkedtek el az ügyvédi irodában. Azóta több adatvédelmi auditot végeztek el és az adatvédelmi tisztviselői pozíciók, vállalati jogtanácsosi munkák betöltésében segítik az iroda munkáját.

 

Miért dolgozunk?

Az a célunk, hogy segítséget nyújtsunk és a gyakorlatban alkalmazható jogi tanácsokat adjunk ügyfeleinek.